Sol·liciteu

pressupost

 

 

Truqueu-nos

[+34] 91 747 03 01

 

 

Easy Trans-Internacional, S.L., e-trans, comença la seva activitat l‘any 2001 amb un objectiu ben clar: l'exportació. Des d’aleshores, amb un desenvolupament i formació constants, hem aconseguit crear no només una empresa moderna i capdavantera del sector, sinó també una eina de gran utilitat per a les empreses exportadores que ofereixen qualsevol modalitat de transport: aeri, terrestre, marítim o internacional.

 

Al web d’e-trans podreu accedir a informació molt útil per al desenvolupament de la vostra activitat, com ara el manual bàsic de l'exportador Incoterms 2010, contractació i tipus de contractes internacionals, dimensions i capacitats dels diferents mitjans de transport per tal d’optimitzar i rendibilitzar l'estiba de les vostres mercaderies. Així mateix, podeu trobar informació sobre les nostres empreses col·laboradores, que us podran informar i assessorar des del disseny de la vostra imatge corporativa fins a la normalització de la vostra empresa.

 

Actualment, estem representats als principals mercats. Això ens permet oferir, no només informació relativa a la logística, com ara preus de transport, seguiment, situació i informació puntual sobre les vostres expedicions, sinó que també ens permet fer estudis de mercat i projectes, així com obtenir informació sobre la legislació en els països de destinació, amb l’objectiu de proporcionar als nostres clients un valor afegit per al seu impuls internacional.

 

Us convidem a contactar amb e-trans mitjançant el formulari creat per a aquest efecte que trobareu al web, o bé us podeu posar en contacte directe amb el nostre equip que atendrà de forma personal totes les vostres peticions.

 

El nostre personal parla anglès, francès, alemany, rus i espanyol i ajudar-vos serà un plaer per a ells.

Som operadors de transport membres de l’Associació de Transitaris Expedidors i Assimilats (ATEIA).

E-TRANS com Agent IATA acreditat treballa amb totes les companyies aèries.

Col·laborem amb les principals navilieres oferint serveis FCL i LCL des de qualsevol origen

Realitzem qualsevol tipus de gestió administrativa en els organismes competents

Centro de Carga Aérea

Edif. Serv. Generales Of. 401 A
Aeropuerto de Barajas

28042 Madrid

 

T:  [+34] 91 747 03 01

F:  [+34] 91 312 23 17

 

Skype: EasyTrans(e-trans)
 

etrans.png

PREMIO ESTRELLA DE ORO 2014 por el INSTITUTO para la EXCELENCIA PROFESIONAL (IEP)

CERTIFICACIÓN GPD (Buenas Prácticas)

© 2013 EasyTrans Internacional SL. 

 

 

 

 

Todos los derechos reservados   ·   Página Web desarrollada y diseñada por MentaCreativa

 

 

 

 

All rights reserved   ·   Web developed and designed by MentaCreativa